Ѕвезди кои невини стапија во брак

Ѕвезди кои невини стапија во брак

Секс пред брак? Не кога се овие ѕвезди во прашање.

Чекањето на првата брачна ноќ и медениот месец е традиција кои некои познати личности ги имаат сфатено сериозно.

Иако вредностите се смениа, бројот на познатите кои одлучиа врската да ја конзумираат после венчавката е поголем отколку што очекувате.

Еве некој од нив.

1. Селин Дион

2. Адриана Лима

3. Кевин Џонас

4. Лиса Кудров

5. Џесика Симпсон

6. Кери Андервуд