Зорана го обвинува Инстаграм поради намалувањето на бројот на лајкови и фанови

Зорана го обвинува Инстаграм поради намалувањето на бројот на лајкови и фанови

Иако важеше за една од најпознатите и најуспешни блогерки во Србија, Зорана по бројките ја престигнаа нејзините млади колешки. 

Зорана за тоа го обвинува Инстаграмот.

Таа тврди дека поради новостите на Инстаграм, само 10% од нејзините следачи можат да ги видат нејзините објави, поради што сега има многу помалку лајкови и нови фанови.

Таа информација ја подели со нејзините фанови на Инстаграм.

Луѓето и понатака ме прашуваат зошто мојот број на следачи не расте и нема толку лајкови како порано – пишуваат медиумите.