Зое Кравиц – ќерката на Лени Кравиц,позира гола

Зое Кравиц – ќерката на Лени Кравиц,позира гола

Ќерката на Лени Кравиц, се фотографираше за корицата на Rolling Stone за октомври 2019 година.

Во интервјуто за весникот таа раскажа за свршувачката со актерот Карл Глусман и каква е причината за нејзината одлука да позира за фотосесијата
гола. А таа била многу тривијална – да се рекреира корицата на списанието, на која нејзината мајка Лиза Бонет се фотографираше пред 30 години.

Меѓутоа, за некое време, на профилот на Зое Кравиц на Инстаграм, се појавија многу секси слики кои не личат на снимките од фото-снимката на Ролинг Стоунс.

View this post on Instagram

🍉 OUTTAKE 1

A post shared by Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz) on

View this post on Instagram

🍉🍉🍉 OUTTAKE 2

A post shared by Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz) on

View this post on Instagram

OUTTAKE 3

A post shared by Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz) on

View this post on Instagram

OUTAKE 4 : Taxi !

A post shared by Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz) on