Ѕирнете во Bulgari Resort на Бали

Ѕирнете во Bulgari Resort на Бали

Лоциран близу Улувату, на полуостровот на најјужната точка на островот Бали, Bulgari Resort е вистински рај на земјата.

Сместен меѓу висока карпа и индискиот океан, на висина од 150 метри овој ресор нуди неверојатна глетка на океанот.

Цената за сместување во овој луксузен комплекс е 1800 долари од ден.