Животот на една жена во 8 забавни илустрации

Животот на една жена во 8 забавни илустрации

Да се биде жена не е воопшто лесно, но и те како е забавно.

Сесили Дормеу во серија од забавни фотографии ни ги претстави сите оние искуства низ кои поминуваат припадничките на понежниот пол.

Уживајте во овие забавни илустрации.

 

tumblr_nutip5I2jC1rxowjfo1_1280-1490596917

12605410-tumblr_o44z4itX511rxowjfo1_1280-1490339370-650-980abe4ea3-1490872145

tumblr_nvam54Fr0L1rxowjfo1_r1_1280-1490340290tumblr_nvdsdrdFqo1rxowjfo1_1280-1490597256tumblr_nvhgzmNd581rxowjfo1_1280-1490340273tumblr_o0wjuc1btj1rxowjfo1_1280-1490339981tumblr_o1ka7cwcOc1rxowjfo1_1280-1490339866tumblr_o2c22lv4pS1rxowjfo1_1280-1490339356