Жика Јакшиќ е позитивен на ковид-19

Жика Јакшиќ е позитивен на ковид-19

Во емисијата „Звезда Гранда – спецификација“ која се емитува во живо на Прва телевизија, авторот и водител на шоуто, Саша Поповиќ откри дека неговиот колега и автор на серијалот „Никогаш не е доцна“, Жика Јакшиќ е позитивен на вирусот ковид-19.

Жика се однесувал со максимална одговорност и дека претрпел тестови и чекал во изолација за резултатите, што за жал потврди дека домаќинот на култниот музички натпревар за ветерани е позитивен.

Жика не се појавил на снимањето на шоуто и дека позитивниот тест на вирусот е причината за неговото отсуство.