Жежок ден, жешка Британи

Жежок ден, жешка Британи

Британи Бингер е права американска каубојка.

Потекнува од Охајо, а на многумина од вас можеби ви е позната од некои поранешни изданија на “Playboy”.

На ваков жежок ден, оваа убавица со нејзиниот заводлив поглед можеби ќе направи да ви биде уште по “жешко”, па затоа внимавајте со дозата на гледање.