Жељко Јоксимовиќ ја промовираше новата песна

Жељко Јоксимовиќ ја промовираше новата песна

Желко Јоксимовиќ објави нова песна “Менијај песму”, која ќе биде премиерна на неговиот концерт “Два света” во Белград на 3-ти декември.


Песната потсетува на 80-тите години на минатиот век. Имено, пејачот сакаше да направи песна што најдобро би се вклопила во репертоарот на Концертот на “Два света”.

“Немав време да го сменам целиот запис, но ја сменив песната. Тоа е доволно. Менувањето на песната е најубавото нешто што го составив во последните неколку години. Нема повеќе музика како оваа. Но, тоа ќе се види во декември во Сава Центарот “, рече пејачот, пишува магазинот Hello.