Згодна експертка за односи со јавност!

Згодна експертка за односи со јавност!

Мередит Мек е една од божиците на фитнесот и здравата исхрана, чие тело сведочи за нејзината програма и животен стил кои носат одлични резултати.

Оваа 34 годишна девојка работи како експерт за односи со јавност и е портпаролка, а покрај тоа учествува и на бројни фитнес натпреварувања.

Таа верува во континуираните обиди за животни постигнувања без оглед на евентуалните грешки и порази, па постојано се труди да оди напред и да станува сѐ подобра во она што го работи.