Зендаја е најдоброто нешто што му се случило на Холивуд

Зендаја е најдоброто нешто што му се случило на Холивуд

Зендаја стана добитник на наградата за најдобра главна женска улога  во драмската серија  „Euphoria “ на HBO за време на доделувањето на Еми наградите во септември.

Таа е најмладата 24-годишната актерка, добитник на таа награда во историјата на Еми. Тоа е и причината поради која таа се најде на насловната на познатото списание ,,ELLE” каде воедно и сподели дел од своите успеси,животот.