Запознајте се со новиот начин на средување на нокти

Запознајте се со новиот начин на средување на нокти

Од сите трендови за убавина на ноктите кои беа популарни во последниве години, не можевме ни да претпоставиме дека омилени ќе ни станат оние кои вклучуваат жици.

Позади овој тренд на Инстаграм стои Еун Кунг Парк, иноваторката за разубавување и нега на ноктите.

Таа е веќе одговорна за некој популарни трендови од скоро како што се техниката со скршено стакло и нокти како огледало.