Запознајте ја прекрасната Италијанка Сузана Канзијан

Запознајте ја прекрасната Италијанка Сузана Канзијан

Сузана Канзијан е 27 годишна фотомоделка од Италија, која воодушевува во секој поглед.

Кариерата ја започнала во 2012 година во модната агенција “Elite Model” во Милано, после што добила ангажмани за разни едиторијали.

Покрај страста за камерата, Италијанката завршила и студии по хемија во Рим.

Иако секојдневно добива комплименти на сметка на нејзиното тело, за себе вели дека насмевката е најзин најголем адут.