Запознајте ја Николета, убавата заводничка од Романија

Запознајте ја Николета, убавата заводничка од Романија

Николета Вацулов доаѓа од Романија, а е родена на 3-ти декември 1988 година. Таа се занимава со моделство и глума, а успешно го завршила и Правниот факултет во Букурешт.

Николета се има појавено во кампањите на многу светски брендови, а моментално е едно од заштитните лица на брендот “Guess”.

Оваа атрактивна бринета ја гради својата кариера без скандали, кои воопшто не и се потребни, бидејќи вниманието го привлекува со својот извонреден изглед.