Запознајте го новиот iPhone 11

Запознајте го новиот iPhone 11

iPhone 11 е подготвен за акција. Се одликува со систем со двојна камера за ултра широки фотографии, нов ноќен режим и видео со највисок квалитет на паметен телефон. Отпорност на вода до 2 метри до времетраење од 30 минути. Побрзо Face ID. 6.1-инчен дисплеј со течна ретина. И целодневен работен век на батеријата. Сите напојувани од A13 Bionic – најбрзиот чип во паметен телефон.

Цена: околу 800 евра