Запознајте го 3 годишниот географски феномен

Познавањето на државите низ целиот свет и нивните знамиња се подразбира како општо знаење кое би требало секој од нас да го има.

Меѓутоа, дали навистина сите знаеме да ги наброиме сите 190 земји и да определиме каде се наоѓаат?

3 годишниот Ноа Аскано знае, а со своето општо познавање на географијата го шокираше целиот свет.

Тој гостуваше кај Елен, како на сите би им го докажал своето знаење.

Неговата задача беше да одговори на сите прашања кои му ги постави Елен.

А како сето тоа изгледаше погледнете во продолжеие.