Запознајте ги модерните Кен кукли

Запознајте ги модерните Кен кукли

Произведувачот на кукли Mattel ги претстави новите модерни партнери на Барби.

Новиот Кен пристига во три различни облици на тело, со различни бои на кожа, очи и фризура, како и со модна облека.

Минатата година претставени се и три нови Барби кукли, високи и со облини.

Од вчера во Америка се достапни 15 нови кукли чија почетна цена е 9.99 долари.