Започна со работа онлајн продавницата на дизајнерката Маја Кикириткова

Започна со работа онлајн продавницата на дизајнерката Маја Кикириткова

Од денеска и официјално започнува со работа онлајн продавницата надизајнерката  Маја Кикриткова.

Модната дизајнерка која неодамна се врати на сцената после подолга пауза, не престана да не изненадува речиси секој ден. По официјалното отворање на модното ателје Елеазар на Маја Кикириткова и претставувањето на новата колекција, сега ги изненади и сите фанови со можноста да купуваат онлајн од нејзината колекција.

 Сајтот е модерен, изгледа преубаво, а можноста за купување е со достава на врата.

 Погледнете ја онлајн продавницата на www.majakikiritkova.com