За овие фустани кој не остана рамнодушен во 2017

За овие фустани кој не остана рамнодушен во 2017

На црвениот тепих продефилираа занимливи креации, а овие никого не оставија рамнодушен. Се истакнаа и го вратија гламурот на место.

Џенифер Лопез

Блек Лајви

Џенифер Лоренс

Аишварја Раи

Криси Тајген

Џенифер Лопез