Воодушевувачки подводни фотографии

Воодушевувачки подводни фотографии

Кога се вратил на нуркање пред неколку години, францускиот уметнички директор со седиште во Лион Лоран Фергес, имал идеја да се спои две од неговите главни страсти: водната средина и фотографијата. Од овој сојуз произлегуваат импресивни клишеа со силен поетски потенцијал. Уживајте во воодушевувачките фотографии.