Војвотката Кетрин,префинета дама во црвено

Војвотката Кетрин,префинета дама во црвено

Кралското семејство присуствуваше на служба во Вестминистерската опатија по повод одбележувањето на Денот на Комонвелтот.

Војвотката Кетрин мамеше воздишки со црвен стајлинг додека го придружуваше принцот Вилијам. Креацијата е дело на Кетрин Вокер.