Во домот на Кендал Џенер

Во домот на Кендал Џенер

Кендал Џенер ги отвори вратите на својот дом.

24-годишниот модел им откри на фановите како изгледа куќата во која живее во Лос Анџелес за списанието Architectural Digest.