Во домот на Кендал Џенер

Во домот на Кендал Џенер

Кендал Џенер ги отвори вратите од својот дом во Лос Анџелес.

Дизајнерскиот тим кој што работеше на куќата – дуото мајка и син Кетлин и Томи Климентс, плус неповторливиот Валдо Фернандез – не знаеја што да очекуваат од нивниот 24-годишен клиент.

„Нејзиниот вкус беше изненадувачки и позабавен од остатокот од нејзиното семејство. Расположението што го опиша беше потполно приземно “, се сеќава Томи на првичните состаноци на тимот со Џенер. 

Погледнете како изгледа таа: