Во домот на Хилари Даф

Во домот на Хилари Даф

Хилари Даф ги отвори вратите од својот дом за јавноста.

Познатата актерка во соработка со Architectural Digest сними виртуелна прошетка низ својата семејна куќа каде живее заедно со сопругот Мејту Кома и двете деца.