Во Барбадос именувана улица по Ријана

Во Барбадос именувана улица по Ријана

„Westbury New Road” во Св. Михаил во Барбадос е сега позната како “Rihanna Drive” откако премиерот на оваа островска држава ја посвети улицата на популарната поп ѕвезда.  Ова место е каде пејачката израснала пред да стане меѓународната музичката ѕвезда.

Ријана која е и културен амбасадор на Барбадос, за преименувањето на улицата  се пофали и на Инстаграм.

on any block.

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on