Влатко Лозаноски освои награда на MAC во Белград

Влатко Лозаноски освои награда на MAC во Белград

Влатко Лозаноски доби големо признание на Music Awards Ceremony.

На церемонијата во Белград, македонскиот музичар освои награда за песната „Мајко“ во категоријата Поп Фолк Нумера.