Владо Јаневски ве кани на фестивалот „Мозаик“ во СЦ „Борис Трајковски“

Владо Јаневски ве кани на фестивалот „Мозаик“ во СЦ „Борис Трајковски“

Во пресрет на петчасовниот фестивал „Мозаик“ кој ќе се одржи на 28 февруари во СЦ „Борис Трајковски“,  чаирскиот романтичар Владо Јаневски ве кани да бидете дел од оваа голема концертна турнеја на нашите домашни ѕвезди. 

Покрај Владо на фестивалот ќе настапат Слаткаристика, Елита 5, Нокаут, Ферус Мустафов и Сам. Картите се во претпродажба по цена од 150 денари. 

Бидете и вие дел од мозаикот!

Владо Јаневски @ Мозаик (Скопје, 28.02.2020)

И Владо Јаневски е дел до мозаикот – турнеја која започнува во Скопје на 28 февруари. Во А1 Арена ќе настапи заедно со Нокаут, Слаткаристика, Елита 5, Ферус Мустафов и S4MM. Се гледаме!

Posted by Mosaic Festival on Monday, 17 February 2020