Владо Јаневски промовираше нов спот за баладата „Откако си негова“

Владо Јаневски промовираше нов спот за баладата „Откако си негова“

Владо Јаневски го промовираше новиот спот за „Откако си негова“.

58-годишниот пејач и атрактивната манекенка Вера Мештеровиќ го снимаа видеозаписот на неколку локации во Македонија.

Музиката и текстот на песната се дело на Владо, а аранжманот е на Никша Братош. Големиот концерт на Владо Јаневски ќе се одржи на 16 март во Вип Арена „Борис Трајковски“.