Вистинско ремек дело на Некст Тајм ( ВИДЕО )

Скопското рок дуо направи уште една феноменална обработка на македонската народна песна „Слушам кај шумат шумите“.

По успешната преработка на „Ја излези Ѓурѓо“, близнаците Мартин и Стефан Филиповски се надминаа себе си и направија уште едно ремек дело, повторно со македонска традиционална песна.

 Овојпат, Некс Тајм промовираше спот за познатата песна „Слушам кај шумат шумите“, во режија на Огнен Шапковски кој успеа да направи едно од најдобрите видео записи кои до сега ги имаме видено на македоската естрада. Погледнете: