Виртуелна прошетка низ музејот за автомобили Петерсен

Виртуелна прошетка низ музејот за автомобили Петерсен

Еден од најпознатите автомобилски музеи ги отвора вратите за посетителите но на еден интересен необичен начин.

Можете да видите повеќе од 200 автомобили во виртуелна тура низ музејот која трае повеќе од два часа. Преку неколку тематски целини, можете да се запознаете со петте најнови изложби, односно Supercars, Extreme Conditions, Reclaimed Rust (James Hetfield Collection) и Redefining Performance (Porsche).

Тргнете на виртуелна турнеја на линкот во продолжение: