Вино и Џез со Владимир Четкар Секстет во Хотел Филип

Вино и Џез со Владимир Четкар Секстет во Хотел Филип
Почитувани Дами и Господа!
Поради неповолните временски услови овој викенд евентот Вино и Џез ќе биде презакажан и ќе се одржи следниот Петок, 14 Август во Хотел Филип, Охрид. За резервации и промени на постоечките резервации јавете се на 078 474 656 и 070 462 463. Срдечен поздрав, www.vladimircetkar.com

Ова е шеста година по ред како се одржува овој евент насловен како Вино и Џез каде што публиката ќе може да ужива во авторската музика на Четкар и во извонредните Македонски вина на винаријата Бовин.

Вратите се отвараат во 20:00 часот а концертот ќе започне во 21:00 часот.