Вин Дизел стана пејач

Вин Дизел стана пејач

Вин Дизел реши да се проба и како пејач.

Познатиот актер во соработка со норвешкиот диџеј Кајго го претстави својот прв сингл „Feel Like I Do“. „Одамна најавував дека ќе започнам со музика. Вие ме охрабривте да излезам од сопствената зона на удобност. Ви благодарам што ми верувате. Како и секогаш, се надевам дека ќе бидете горди“, изјави актерот.