Викторија сикрет ја претстави празничната секси кампања

Викторија сикрет ја претстави празничната секси кампања

Празничната колекција снимена во Лондон содржи од секси долна облека до слатки пижами. 

Ангелите на Викторија сикрет Барбара Палвин, Биргит Кос, Елса Хокс, Лорен Дуран, Алексина Грем, Стела Максвел, Вини Харлоу, Лаис Рибеиро, Сара Сампајо, Леоми Андерсон и Џасмин Тукс се ѕвезди во празничната кампања на Викторија сикрет насловена Secret Holiday.