Викторија Лоба ужива на Санторини

Викторија Лоба ужива на Санторини

Викторија Лоба беше ангажирана за да ја забавува публиката на отворањето на „BuddhaBar Beach“ на Санторини.

Македонската пејачка настапуваше во придружба на својата пријателка и соработничка Марга Сол.

Викторија сподели фотографии и видеа на кои изгледа прекрасно во креации во црна и жолта боја.

На патувањето Лоба беше придружувана од вереникот Ѓорги, кој исто така споделуваше фотографии од моментите на релаксација со саканата.