Викторија и Дејвид Бекам прославија 20-годишнина од брак

Викторија и Дејвид Бекам прославија 20-годишнина од брак

Познатиот пар ја одбележа 20-годишнината од бракот со интимна вечера во Версај во Париз.

44-годишниот поранешен фудбалер и 45-годишната дизајнерка споделија фотографии од моментите поминати во раскошниот кралски дворец.

Виктор„Приватна тура. Остварување на сон. Имавме привилегија да искусиме магичен момент во Версајскиот дворец“ – напиша Викторија.ија носеше минималистички бел фустан за романтичната вечера организирана од Дејвид.