Викторија Бекам во секси црвено издание

Викторија Бекам во секси црвено издание

Славната дизајнерка ја носеше својата омилена црвена комбинација од новата колекција по вторпат.

44-годишната поранешна поп-ѕвезда беше фотографирана во ролка, здолниште и чизми во црвена боја во Лондон.

Пред две недели, Бекам беше уловена во Париз во истата облека, која е дело на нејзиното ателје.