Викторија Бекам,дама во пролетна комбинација

Викторија Бекам,дама во пролетна комбинација

Викторија Бекам со модерен стајлинг одушеви во Њујорк. 45-годишната дизајнерка носеше пролетна комбинација со цветен принт.

Мантилот и панталоните се дел од нејзината колекција пролет/лето 2019.