Викторија Бекам намерно откри дека не носи долна облека

Викторија Бекам намерно откри дека не носи долна облека

Познатaтa креаторка Викторија Бекам е активена во поселниов период и го промовира јубилејот на нејзиниот бренд, насловната страница на шпанскиот магазин Vogue во нејзината чест во Мадрид имаше свечена вечера, а Викторија се појави во огнена, заводлива креација.

За церемонијата, Викторија избра црвен, едноставен, долг фустан.

Невообичаено беше да се искомбинира со виолетови салонки, а сите по овоа појавување не зборуваа за храбра комбинација на бои, туку за киксот што ѝ се случи за прв пат.

Имено, креаторката одлучила да не облече градник, па и се познаваа брадавиците под фустанот.