Викторија Бекам модерна во црно во Лондон

Викторија Бекам модерна во црно во Лондон

Викторија Бекам го покажува својот стил на лондонските улици. 44-годишната дизајнерка беше пресретната од папараци додека се упатуваше во ресторан.

Најчесто Бекам носи сопствени креации, како што е во овој случај. Црните модни парчиња и очилата за сонце се дело на нејзината модна куќа.