Викторија Бекам го прослави својот 44 роденден, следуваа критики

Викторија Бекам го прослави својот 44 роденден, следуваа критики

Викторија Бекам во Лос Анџелес заедно со своето семејство го прослави својот 44 роденден, а таа наместо честитки доби лавина од критики за нејзиниот и изгледот на Дејвид Бекам.

Имено Викторија прво се пофали со роденденска торта која ја добила од своите деца, а потоа семејството замина на вечера.

Но она што го коментираа фановите е нивниот изглед и изгорените црвени лица од калифорниското сонце, погледнете.