Викторија Бекам ги собра сите погледи!

Викторија Бекам ги собра сите погледи!

Сопругата на Дејвид Бекам не остава никого рамндушен со својот стајлинг, а овој пат сите очи беа вперени кон неа.

Викторија Бекам повторно направила хаос шетајќи се низ Њујоршките улици. Сопругата на Дејвид Бекам носела тоалета со виолетова боја и била закопчана до грло.

Меѓутоа, нешто друго го привлекло вниманието. Имено, на тоалетата јасно се отцртувале брадавиците на Викторија, што довело многу машки во лудило.

Викторија Бекам е единствена жена на светот која може да комбинира вакви парчиња и да изгледа како бомба.

Погледнете го новиот секси стајлинг на Викторија Бекам: