Викторија Бекам дама со стил во Лондон

Викторија Бекам дама со стил во Лондон

Славната дизајнерка беше фотографирана додека се упатуваше кон железничката станица „St. Pancras“.

Сивиот комплет со здолниште со високи шлицови, Бекам го надополни со бела кошула, а во својот стајлинг внесе впечатлива виолетова боја преку чантата и обувките.