Виктор Апостоловски го објави спотот за песната „Знам“

Виктор Апостоловски денес го објави спотот за песната „Знам“ кој го сними во родната Битола.

Како и претходните негови хитови и оваа песна целосно е со негов потпис, како и за спотот кој го направи со поддршка на неговите пријатели кои се во него, како што и самиот кажува со осoбeна благодарност до Огнен Димовски aka OG aka Box Beater и Александар Боровичанин aka ScopeInc aka Кулето.

Во продолжение погледнете го видео записот и слушнете ја песната „Знам“: