(ВИДЕО) Марија Шарапова доби предлог за брак сред меч, реакцијата ќе ве насмее

(ВИДЕО) Марија Шарапова доби предлог за брак сред меч, реакцијата ќе ве насмее

Марија Шарапова доби предлог за брак од обожавател сред натпревар во Истанбул. Нејзината реакција насмеа илјадници љубители на спортот.

Додека траеше мечот, еден од навивачите извика: „Марија, ќе се омажиш ли за мене?“, на што 30-годишната руска тенисерка шеговито одговори: „Можеби“