Видео: Со шминка до Мона Лиза!

Видео: Со шминка до Мона Лиза!

Постои причина зошто некои луѓе се нарекуваат мајстори на шминката. Ако некогаш сте се сомневале во уметничка вредност на шминката пред тоа, кинескињата He Yuhong ќе го промени Вашиот став со своите неверојатни рекреации на историски дела

Г-ѓа He, 26, ја објавува својата работа на нејзиниот видео канал Miaopai, а неодамнешните подигнувања на трансформирањето на нејзиното лице во ремек-дела од Леонардо Де Винчи, особено од Мона Лиза, се покажаа како голем хит. Таа е масовна ѕвезда на социјални медиуми, со нејзиното видео кое е прегледано повеќе од 20 милиони пати!

 

Image may contain: 1 person, smiling, close-up

Image may contain: 1 person

Image may contain: 1 person, close-up

Image may contain: 1 person, close-up

Image may contain: 1 person, close-up

Image may contain: 1 person, close-upImage may contain: 1 person, close-up

Image may contain: 2 people, close-up