(Видео) Премиера на песната на Милица Павловиќ – Оперисан од љубави

(Видео) Премиера на песната на Милица Павловиќ – Оперисан од љубави

Милица Павловиќ го претстави видео записот за песната Оперисан од љубави.

Видео записот е работен во продукција на Кекиа. Видео записот заедно со песната ја чинело повеќе од 50 000 евра.

Спомнатата нумера ја работеше познатиот грчки композитор Фивос, со кој Милица веќе има соработувано на песната Могла сам, објавена на нејзиниот прв албум Богиња.

Во продолжение погледнете го видео записот.