(Видео) Пет најневеројатни спасувања на животни

Денес животните многу лесно паѓаат во невољи. Често сме сведоци како дивите животни наоѓаат на препрека на модерниот свет и не можат да излезат од него, како производите од пластика, изливот на нафта.. За среќа постојат луѓе кои секогаш ќе бидат тука за помош.