(Видео) Ова е најкраткото интервју во историјата

(Видео) Ова е најкраткото интервју во историјата

Во последно време во Австралија се повеќе се зборува за легализација ан геј браковите. На таа тема разговарале и водителот на „Скај њуз“ Питер ван Онселен и либералот Тим Вилсон во можеби најкраткото политички интервју кое некогаш ќе имате можност да го погледнете.

Целото интервју трае околу 24 секунди.