ВИДЕО: Конечно… новата песна на Тамара

ВИДЕО: Конечно… новата песна на Тамара

Новата песна на Тамара одевска “Monsters” конечно излезе во јавноста. Долго очекуваната песна јавноста со нетрпение ја очекуваше, а коментарите по нејзината објава во јавносте се ТООООП

Слушнете ја Monsters од Тамара Тодевска