(ВИДЕО) Ерос Рамазоти денеска со концерт во А1 Арена

(ВИДЕО) Ерос Рамазоти денеска со концерт во А1 Арена

Култниот италијански пеач Ерос Рамазоти денеска настапува во А1 Арената. Италијанскиот заводник и еден од најпознатите пејачи во светот, благодарност на Авалон ќе настапи пред македонската публика сопочеток од 20 часот.

Тој од Скопје заминува за Софија каде Авалон се исто така организатори.