(Видео) 101 причина да наздрави со Скопско

Роденден, именден, свадба и уште 101 причина да се наздрави со СКОПСКО.

Погледнете го новиот спот на СКОПСКО, кренете ги чашите високо и наздравете со најблиските.

За нас!